visste ni...

2011-03-01 ♥ 22:06:21 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

...Att vi i genomsnitt i Sverige äter 1 kg socker och 1 kg mjöl per person i VECKAN.

Helt sjukt om ni frågar mig!




Kommentarer
Postat av: M

Det är faktiskt snuskigt mycket! Usch! Har du just börjat med LCHF?

2011-03-02 @ 17:45:37
URL: http://carbsruinedmylife.wordpress.com
Postat av: Frida

Tycker du LCHF funkar bra? Är det inte jobbigt att hitta saker att äta?



Jag kör min egen diet, lite åt GI-hållet tror ja. Bara grönsaker, frukt och kött. Bytt ut vissa mål mot nutrilett (man måste ju gilla det dock). Och sen i okt har jag minskt 14 cm i midjemått och gått ner 11kg :)

2011-03-08 @ 09:50:26
Postat av: Jenny

Jag tycker att det funkar mkt bra, mitt sötsug har till stor del försvunnit och jag går i stort sett aldrig hungrig om jag äter 3 måltider om dagen. Nu har ju inte jag gått ned supersnabbt (ca 6 kg på 2 mån), men det gör jag inte på någon "diet". Din egen diet låter ju nästan lite "lchf" om du tar bort frukten som innehåller väldigt mycket socker och lägger till fett i form av tex. smör och grädde. Låter inte det godare? Du blir mycket mättare och behöver inte lika stora portioner:)



Enda gången det är svårt att hitta saker att äta är när man behöver något snabbt och spontant. Så är man smart planerat man sina matdagar bättre. Men detta gör ju också att det inte slinker ner något onyttigt. Man kan tex. äta babybel ost, skinka, körsbärstomater, mandlar, gurka...Med lite fantasi är det inte så svårt:)

2011-03-08 @ 20:08:06
URL: http://dontyoueverforget.blogg.se/
Postat av: Frida

Man ska ju inte gå ner snabbt heller, säger de :)

Jag tror den största anledningen till att jag gått ner är att jag slutade helt med cola. Jag var typ beroende av det innan. Men jag slutade helt med det och har inte börjat igen :) Äter nästan aldrig godis heller längre, tycker inte det är gott. Köper aldrig hem sånt, för finns det inte så äter jag inte :)



2011-03-12 @ 18:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0