Veckovägning nystart 2012

2012-01-13 ♥ 08:29:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag påbörjar nu en helt ny veckovägning. Man kan inte leva på gamla meriter hur länge som helst ju ;)
Den senaste vägningen som jag gjorde i somras har samma siffra som den vågen visade när jag började på riktigt nu efter nyår. Så det är enkelt att räkna. Är väldigt nöjd med 0,6 kg. Råkade se två par jeans i garderoben som jag köpte snorbilligt på second hand i somras också. De passade inte då och jag trodde inte att de skulle passa nu heller eftersom jag väger nästan lika mycket + att jag då hade tränat mer. Men jag fick på mig dem idag, kunde till och med knäppa. Inte så dumt det inte :)

13/1 -0,6kg



Före- och under tiden bilder

2012-01-11 ♥ 22:58:26 | Kategori >> Bilder | KOMMENTARER (3)

Det här är ju lite ångestframkallande måste jag säga. Jag skäms när jag kollar på bilder och inser hur stor jag varit. Men det är nyttigt. Jag har stått still på samma vikt i ca 6 månader och vant mig vid hur jag ser ut. Ibland tycker jag att det är knappt någon skillnad på hur jag ser ut nu och för 1 år sedan men jag inser ju när jag tvingar mig själv att kolla att det faktiskt är en viss skillnad. Och bättre ska det bli :)


2009 och 2010


2011



två mål att sikta mot

2012-01-11 ♥ 10:48:13 | Kategori >> Träning | KOMMENTARER (0)

Jag borde plugga och förbereda en intervju som jag ska göra senare idag men sitter och planerar träning och viktnedgång istället. Farligt farligt. Skärpning Jenny!

Har iallafall gjort upp två mål för mig själv. Det första är att springa vårruset på 5 km i maj och då ska jag klara att springa det 10 min snabbare än vad jag gjorde förra året. Det andra målet är att ta mig runt en slinga som min kompis granne gör typ varje dag. Den rundan är på 1,2 mil. I Augusti ska jag klara att ta mig runt den, oavsett hur sakta det går men jag får inte göra det saktare än i joggtempo. Tror ni jag fixar det? :)




playlist

2012-01-10 ♥ 19:29:32 | Kategori >> Träning | KOMMENTARER (0)

Jag bjussar på min träningsplaylist: beach 2012 Den är jävligt bra måste jag säga!



DAMN I´m good! ;)

2012-01-10 ♥ 19:25:38 | Kategori >> Träning | KOMMENTARER (1)

Är nästan pinsamt stolt över mig själv just nu. Jag var till gymmet. Hade bestämt mig för att varva 0,5 km PW med 1km löpning upp till 5 km eller 45 min. När jag gått 0,5 km och sprungit 1 km bestämde jag mig för att fortsätta springa tills jag var uppe i 5,5 km. Och jag klarade det fanken. De sista 2 km var på ren vilja men jag klarade det. SÅ GÖTT!! :)
Kan väl även tillägga att sist jag sprang så långt var när jag sprang vårruset i maj förra året och då gjorde jag det på en sämre tid. Peppande som bara den!


Tror det är dags att komma igång igen...

2012-01-09 ♥ 11:50:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Ojojoj, det var ett tag sedan sist alltså.

Motivationen har inte funnit på länge. Eller ja, den har funnits i perioder. Har kört lchf hela tiden i stort sett men med avbrott för fusk och ätande av allt för mycket kolhydrater. Så jag kan tyvärr inte påstå att jag gått ned i vikt. Däremot har jag faktiskt inte gått upp heller vilket känns väldigt bra. När jag börjde i vikt var jag väldigt orolig för att gå ned mycket och sedan gå upp alltihop väldigt fort men nu har jag ju faktiskt bevisat för mig själv att jag kan behålla samma siffror även om jag inte är superstrikt.

Jag är däremot långt ifrån nöjd. Idag känner jag mig inte lika motiverad som jag har varit den senaste veckan men jag är iallfall på rätt väg. Ikväll blir det ett träningspass och maten ska skötas. Förra året startade jag min viktnedgång i Januari och gick ned ca 15 kg totalt. Jag vet ju att jag kan nu så jag siktar på 10 kg till innan sommaren. Det är inte alls omöjligt och jag ska försöka kämpa mig igenom detta.
Planen för att kunna genomföra detta är att fortsätta att äta enligt lchf, träna på mitt nya gym minst 2 ggr i veckan och utöver det gå så många PW jag bara kan.

Sedan jag skrev sist har mitt liv förändras en del även när det gäller andra saker men jag måste säga att jag ser väldigt positivt på år 2012. Så nu kör vi! :)

Bestämde mig nyss för att fortsätta med bloggen så vi får se vad som händer med den i fortsättningen. Kanske fortsätter veckoinvägningen och lägger in lite bilder snart beroende på vad som känns bra.



RSS 2.0